Leanne Schaper

Leanne is sensitief voor haar omgeving en voelt snel aan wat de behoeftes binnen een organisatie zijn. Met haar rust en resultaatgerichte aanpak, werkt ze graag toe naar een win-win situatie voor iedereen.

Bekijk LinkedInleanne.schaper@morgens.nl0620353118

"Vooruitgangskracht is voor mij met elkaar tot de kern komen en begrijpen waarom we iets doen, om vervolgens vanuit dat vertrekpunt samen te bouwen."

Leanne Schaper

Over Leanne

Leanne Schaper (1995) startte in januari 2022 als trainee consultant bij Jong Morgens en stapte in oktober 2023 over naar Morgens waar zij zich als junior consultant inzet bij opdrachten binnen het onderwijs. Daarvoor studeerde zij Gezondheid en Leven en de master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU. Tijdens haar werkzaamheden als trainee consultant voerde zij verschillende opdrachten uit in de zorg, overheid en onderwijs, in rollen als projectmedewerker, projectleider en adviseur. Bij deze opdrachten creƫerde zij overzicht en structuur om zo de organisaties telkens een stapje verder te helpen.

Leanne krijgt energie van projectmatig werken, innoveren en organiseren. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie- en procesverbetering. Bij haar aanpak maakt ze graag communicatie visueel, met als doel elkaar sneller te begrijpen en de boodschap beter over te brengen. Ze is sensitief aangelegd en kan goed aanvoelen wat de dynamieken in een organisatie zijn, en wat er vervolgens nodig is om die te verbeteren. Ze is daarin resultaatgericht en krijgt energie van continu doorontwikkelen.