Lianka Bruijnen

Lianka krijgt energie van het vinden van nieuwe wegen en manieren van werken, om zo tot de meest effectieve en innovatieve oplossingen te komen.

Bekijk LinkedInlianka.bruijnen@morgens.nl06 - 53157724

“Voor mij is vooruitgangskracht het gezamenlijk veranderen en openstaan voor nieuwe manieren van werken, om zo continu processen te optimaliseren."

Lianka Bruijnen

Over Lianka

Lianka Bruijnen (1991) werkt sinds september 2018 bij Morgens. Na haar bachelor Italiaanse Taal en Cultuur en master in Management volgde zij een tweejarig traineeship bij de universiteiten Leiden, Delft en Erasmus. Hier deed zij verschillende projecten op het gebied van informatiemanagement, procesverbetering en transitie. Ze krijgt energie van het zoeken naar (en vinden van) nieuwe wegen en manieren van werken, om daarmee tot de meest effectieve en innovatieve oplossingen te komen. Haar expertise ligt op het gebied van ICT en informatiemanagement, digitalisering en verandermanagement. Ze is gevoelig voor de onderstroom in organisaties en is sensitief voor de verschillende belangen en behoeftes die spelen. Lianka werkt graag met mensen samen. Het organiseren van workshops en inspirerende interactieve sessies is op haar lijf geschreven.