Over ons

Wij zijn Morgens

Morgens begeleidt en adviseert organisaties, teams en medewerkers bij organisatietransitie. Wij zijn opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties blijvend fitter kunnen maken. Elke dag begeleiden wij management en teams bij het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties!

Dit is Morgens

Met onze consultants helpen wij organisaties in de zorg, overheid en onderwijs aan meer Vooruitgangskracht, zodat zij klaar zijn voor de uitdagingen van Morgen.

Vooruitgangskracht

Morgen beter dan vandaag

Morgen beter dan vandaag. Dit geldt niet alleen voor de organisaties waar wij voor werken, maar zeker ook voor onszelf. Met een enthousiast en gemotiveerd team streven we dagelijks naar verbetering zodat wij ook zelf klaar zijn voor de uitdagingen van Morgen. Dat doen we inmiddels alweer 20 jaar.

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion. Hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Zo kunnen we ieder proces aan. Van strategie, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Word-class workplace

Morgens is door Effectory onderscheiden als World-class Workplace. Deze titel wordt toegekend door onderzoeksbureau Effectory aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Uit de organisatiebrede survey blijkt dat Morgens’ eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. Deze benchmarks zijn gebaseerd op miljoenen antwoorden van medewerkers wereldwijd, wat de betrouwbaarheid van deze onderscheiding garandeert.

2001

Mark Elstgeest en Frank van Berkel richten samen DOC Advies op in Roelofarendsveen. Hun eerste klant is de ANWB.

2013

DOC Advies groeit, verandert haar naam in Morgens en verhuist naar Leiden.

2016

Koen Janmaat wordt de derde partner van Morgens. Hij vervangt Bas Wijnen, die zijn carrière vervolgde bij energieproducent en -leverancier Vrijopnaam.

2019

Petra van Zeeland wordt de vierde partner van Morgens en ons team telt 40 medewerkers.

2021

Morgens bestaat 20 jaar! We zijn nu met 52 medewerkers en een netwerk van 51 zzp-ers. Op de teller staan 1631 projecten, 5 onderzoeken en Bob Willemsen is de vijfde partner van Morgens.

2022

Morgens wordt onderdeel van het ecosysteem van Conclusion.

2024

Morgens groeit door. Ons team bestaat uit 95 medewerkers. Mede oprichter Frank van Berkel neemt na 23 jaar afscheid van Morgens.

Morgens team

Wouter Gerritsen

Jong Morgens consultant

Lees meer

Elise de Reu

Jong Morgens consultant

Lees meer

Mieke Wormgoor

Jong Morgens consultant

Lees meer

Roos Jonkman

Jong Morgens consultant

Lees meer

Jeroen Schilder

Jong Morgens consultant

Lees meer

Lisa van der Geest

Jong Morgens consultant

Lees meer

Nikita van Vliet

Jong Morgens consultant

Lees meer

Inge Hendriks

Jong Morgens consultant

Lees meer

Gijs Schuijt

Jong Morgens consultant

Lees meer

Emma van Eeghen

Jong Morgens consultant

Lees meer

Merijn van Beek

Jong Morgens consultant

Lees meer

Mitchel Biessen

Jong Morgens consultant

Lees meer
Scroll naar rechts

De Morgens aanpak

Wij schrijven geen ellenlange rapporten en nemen niet je hele organisatie over. Jij blijft eigenaar van de verandering, wij faciliteren. We hebben specialistische marktkennis van stakeholders, regelgeving en ontwikkelingen. We focussen ons op de menselijke kant van verandering en zorgen voor draagvlak en duurzame gedragsverandering.

Consultant bij Morgens

Wij zijn we steeds op zoek naar nieuwe consultants! Benieuwd hoe het werken bij Morgens is? Bekijk onderstaande video.