Marije Overbeek

Marije's kracht is samenwerken met de klant en draagvlak creëren door uit te vinden wat werkt bij een bepaalde organisatie.

Bekijk LinkedInmarije.overbeek@morgens.nl06 - 12192515

"Door goed uit te zoeken wat werkt bij een bepaalde organisatie kun je het beste draagvlak creëren en een basis leggen om ook toekomstgericht te optimaliseren."

Marije Overbeek

Over Marije

Marije Overbeek (1983) werkt sinds november 2019 bij Morgens. Hiervoor was zij consultant bij Infozorg, een organisatie die zorgorganisaties adviseert en ondersteunt op het gebied van applicaties, processen en informatievoorziening. Daar was zij onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van elektronische cliëntendossiers, het optimaliseren van informatievoorziening, het opstellen van procesverbeteringen, en het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen.

Marije is analytisch, klantgericht, resultaatgericht, gedreven en in staat om complexe materie begrijpelijk te maken. Marije studeerde Recht & Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ze afgestudeerd is in Nederlands Recht en Bedrijfswetenschappen.

Bij Morgens houdt Marije zich vooral bezig met projecten in de (ouderen)zorg en landelijke programma’s.