Tapasya Vreeken

Tapasya is een goede netwerker en kan van nature tussen verschillende niveaus schakelen waarbij zij details, personen en doelen niet uit het oog verliest.

Bekijk LinkedIntapasya.vreeken@morgens.nl06 472 77 039

“Ik krijg vooruitgangskracht door samen met mensen een verandering op te starten en uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen. Deze verandering kan alleen als we dat met elkaar doen, waarin iedereen zijn eigen rol heeft.”

Tapasya Vreeken

Over Tapasya

Tapasya Vreeken (1988) werkt sinds februari 2024 bij Morgens, waar zij zich richt op netwerksamenwerking en het begeleiden van strategische processen. Hiervoor was zij regionale projectmanager bij een oncologienetwerk. Daarnaast was zij Landelijke subthemamanager van het thema netwerkcasemanagement, wat een onderdeel is van het Passend Behandelplan programma. Hierbij heeft zij veel samengewerkt met verschillende Universitair Medisch Centra, perifere ziekenhuizen en andere organisaties om tot optimalisatie te komen voor de patiënt en zorgverlener.

Tapasya heeft een lange carrière in de zorg. Ze is ruim vijftien jaar werkzaam geweest in de eerstelijn, de farmaceutische industrie en de ziekenhuisomgeving, waarbij project- en programmamanagement met betrekking tot verandermanagement altijd een rode lijn is geweest. Verder beschikt zij over een Green Belt in lean, is zij SCRUM master en opgeleid tot NLP practioner.

Ze is ervan overtuigd dat netwerksamenwerking essentieel is om de kwaliteit van de zorg te behoudend en te laten groeien maar ook de zorg betaalbaar en toegankelijk voor iedereen te houden.

Tapasya een oprecht geïnteresseerde, resultaatgerichte, verbindende, innovatieve en strategische denker die tot creatieve en pragmatische oplossingen komt in dynamische en complexe omgevingen. Zij is een goede netwerker en kan van nature tussen verschillende niveaus schakelen waarbij zij details, personen en doelen niet uit het oog verliest.