Masha Wight

Masha sluit graag praktisch aan bij wat er echt leeft bij management en werkvloer. Haar aanpak is het doorgronden van complexiteit en het behapbaar maken voor de betrokkenen van de verandering.

Bekijk LinkedInmasha.wight@morgens.nl06-45743603

"Ik hou van de flow van vernieuwing en verbetering wanneer betrokken mensen écht de meerwaarde zien en we samen de schouders eronder zetten.”

Masha Wight

Over Masha

Masha Wight (1977) werkt sinds september 2023 bij Morgens. Zij heeft een ruime en diverse ervaring bij de (rijks)overheid en zorginstellingen, vooral rondom de Wmo, Wlz en GGZ. Dit vanuit verschillende rollen en functies zoals (strategisch) adviseur, bestuurssecretaris, projectleider en manager zorg/bedrijfsvoering. De afgelopen vijf jaar werkte zij als manager zorg en bedrijfsvoering bij de Kessler Stichting.

Masha studeerde Pedagogische Wetenschappen in de richting Onderzoek en (jeugd)beleid bij de Universiteit Leiden. Daarna volgde zij een traineeship bij de Rijksoverheid (VWS), gevolgd door diverse trainingen. Recent volgt zij een tweejarige master Management, Cultuur en Verandering.

Masha is analytisch en procesmatig sterk, heeft snel inzicht en overzicht en brengt structuur aan met een pragmatische insteek. Zo slaagt zij er goed in om complexe verandertrajecten concreet uitvoerbaar te maken. Met haar focus en vasthoudendheid in combinatie met humor, relativering en oog voor het effect van verandering op betrokken mensen is zij een effectieve verandermanager.