Markten

Onze markten

We dragen bij aan het toekomstklaar maken van onze klanten in de zorg, overheid en onderwijs. Met een gerichte aanpak geven we de vooruitgangskracht die nodig is voor de uitdagingen van Morgen.

Werken aan Vooruitgangskracht

Elke dag begeleiden wij management en teams bij het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties.

Zorg

Morgens heeft brede ervaring in de zorg met opdrachten bij ziekenhuizen en GGZ, zorgorganisaties in de langdurige zorg, GGD’en, landelijke koepelorganisaties en regionale samenwerkingsorganisaties.

Lees meer

Overheid

We zien veel ontwikkelingen in overheidsorganisaties, zoals samenwerkingen tussen organisaties op organisatie-overschrijdende vraagstukken, toenemende digitale dienstverlening en meer oriëntatie op de burger als klant.

Lees meer

Onderwijs

Het onderwijs van Morgen is in staat om zich constant te verbeteren. Zo’n organisatie vraagt om sterk leiderschap, eigenaarschap van medewerkers en vertrouwen om samen te werken. Wij begeleiden onderwijsinstellingen bij veranderingen en het versterken van vooruitgangskracht door:

Lees meer

Openbaar vervoer

Morgens helpt organisaties in het openbaar vervoer om die doelstelling te behalen. We leiden en begeleiden organisatietransities en technologische transformaties, waaronder digitalisering en datagedreven werken. Daarnaast ondersteunen we bij het opzetten en bevorderen van samenwerking binnen netwerken en ketens om complexe vraagstukken aan te pakken.

Lees meer

Onze aanpak

Hoe gaan de mensen van Morgens te werk? Waarin onderscheidt Morgens zich van andere adviesbureaus? In deze video vertellen klanten en consultants over opdrachten bij Hogeschool Inholland, het Bravis ziekenhuis en Regio Deal.

Samen met het ecosysteem

Samen met het Conclusion ecosysteem maken we écht impact. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening?