Leonie de Vlieger

Leonie is analytisch, creatief, organisatiesensitief en resultaatgericht en krijgt graag de onderste steen boven om van daar te werken naar oplossingen.

Bekijk LinkedInleonie.de.vlieger@morgens.nl06 45 99 18 95

“Vooruitgangskracht is voor mij de energie die tot stand komt wanneer een team stil durft te staan om te verbinden met de waardes van het team en waar het voor bestaat. Dit lijkt simpel, maar vraagt meestal om moedige keuzes.”

Leonie de Vlieger

Over Leonie

Leonie de Vlieger (1986) werkt sinds oktober 2023 bij Morgens en zet zich in bij opdrachten binnen de gemeenten. Hiervoor heeft zij in verschillende rollen als organisatieadviseur aan tactische en strategisch vraagstukken gewerkt binnen zowel de publieke als de commerciële sector. Daarnaast heeft zij als leiderschapscoach teams en individuen begeleidt in hun ontwikkeling.

Leonie heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd en zich later verdiept in systemisch werk. Zij werkt graag aan uitdagingen op het snijvlak van de mens met de processen in de organisatie. Leonie is analytisch, creatief, organisatiesensitief en resultaatgericht en krijgt graag de onderste steen boven om van daar te werken naar oplossingen.