Markten / Openbaar vervoer

Morgens in het openbaar vervoer

Betaalbaar en betrouwbaar openbaar vervoer waarmee reizigers volledig ontzorgd van deur tot deur kunnen reizen. Morgens helpt organisaties in het openbaar vervoer om die doelstelling te behalen. We leiden en begeleiden organisatietransities en technologische transformaties, waaronder digitalisering en datagedreven werken. Daarnaast ondersteunen we bij het opzetten en bevorderen van samenwerking binnen netwerken en ketens om complexe vraagstukken aan te pakken. Zo werken wij aan het openbaar vervoer van morgen.

Morgens maakt het openbaar vervoer toekomstklaar

Onze diensten in het openbaar vervoer

De consultants en project-/programmamanagers van Morgens zijn maatschappelijk betrokken en uitstekend toegerust om programma’s en transities op het gebied van:

Organisatietransitie

Een Lean Organisatie is een organisatie waarin iedereen (management én medewerkers) elke dag bezig is met de vraag hoe werk, vanuit klantperspectief, slimmer, efficiënter en beter kan worden uitgevoerd.

Lees meer

Door technologie gedreven veranderingen en digitalisering

Onze focus ligt op de organisatorische kant van digitale en technologische vooruitgang. Hoe krijgen we het werkend en realiseren we baten?

Lees meer

Netwerksamenwerking

Het opstarten, begeleiden en verbeteren van netwerksamenwerking tussen organisaties is het terrein van Morgens. Van een uitdagende ambitie naar het realiseren van resultaat: wij laten samenwerkingen werken.

Lees meer

Strategievorming

Voor Morgens zijn twee zaken cruciaal: het realiseren van een toekomstbestendige strategie én intern en extern draagvlak om deze strategie te realiseren.

Lees meer

Datagedreven transformaties

Datagedreven organisaties weten informatie om te zetten in Vooruitgangskracht: het effectief gebruiken van de informatie om morgen sterker te zijn dan vandaag.

Lees meer

Oplossingen voor

Reizigersvervoer

Morgens is onderdeel van het Conclusion Ecosysteem. Conclusion levert al méér dan tien jaar een essentiële bijdrage in de markt reizigersvervoer.

Lees meer

Opdrachtgevers en werk waar wij trots op zijn

Morgens heeft de afgelopen 20 jaar een track-record opgebouwd in het openbaar vervoer. Nieuwsgierig naar hoe wij het verschil maken bij onze klanten? Lees dan onze klantcases.

Bekijk al onze cases

De vooruitgangskracht van Morgens

Onze toegevoegde waarde in het openbaar vervoer

Pragmatische aanpak

Geen dikke rapporten maar vanuit opgavegericht werken bereiken we samen concrete, zichtbare en duurzame resultaten.

Combinatie van de harde én zachte kant van veranderen

Wij werken vanuit een duidelijke structuur en brengen aandacht voor de zachte kant.

Duurzame verandering met creatieve werkvormen

Met verassende werkvormen zoals ‘Liberating Structures’ maken we veranderingen duurzaam én leuk.

Denken vanuit de reiziger

Met onze klantreizen spelen we in op de vraag en behoefte van de gebruiker. Zo staat de reiziger altijd centraal.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak binnen het openbaar vervoer? Neem dan contact op met Herbert Fetter of Mark Elstgeest.