Shereen Stronkhorst

Shereen is een enthousiast persoon, heeft plezier in de dingen die ze doet en is een goede gesprekspartner.

Bekijk LinkedInshereen.stronkhorst@morgens.nl06 – 26 59 05 59

“Vooruitgangskracht is voor mij de verbinding zoeken met mensen in zorgorganisaties, om gezamenlijk te werken naar een toekomstbestendig zorgstelsel. Veranderen betekent vooruitgang en doe je samen!”

Shereen Stronkhorst

Over Shereen

Shereen Stronkhorst (1993) werkt sinds januari 2023 bij Morgens, waar zij zich bezighoudt met digitalisering in de zorg. Hiervoor was ze werkzaam in verschillende rollen bij de grootste digitale zorginstelling van Nederland, Ksyos. Shereen heeft bijgedragen aan het uitrollen van een toenmalig nieuw digitaal zorgpad, voor slaapapneu diagnostiek en behandeling van patiënten. Haar hart is sinds die tijd warm geworden voor innovatie en digitalisering in de zorg, wat naar haar mening hard nodig is om zorg betaalbaar, bereikbaar en toegankelijk te houden in de toekomst.

Shereen heeft voeding & diëtetiek gestudeerd en in verschillende ziekenhuizen op de kliniek en polikliniek gewerkt. Daaropvolgend heeft zij haar master Health Sciences behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft ze met verschillende petten op de zorg mogen ervaren.

Shereen is een enthousiast persoon, heeft plezier in de dingen die ze doet en is een goede gesprekspartner. Ze kijkt ernaar uit om organisaties in de zorg verder te helpen met digitalisering en gegevensuitwisseling zodat zij klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.