Annemartijn Baaij

Annemartijn heeft een goed luistervermogen en gebruikt deze om verbinding te creëren en een goed overzicht te krijgen.

Bekijk LinkedInannemartijn.baaij@morgens.nl06 - 570 99 411

“De ingrediënten voor vooruitgangskracht zijn voor mij de kern van het probleem vinden en gezamenlijk tot een gedragen oplossing komen. Waarbij we gezelligheid en plezier niet uit het oog mogen verliezen!”

Annemartijn Baaij

Over Annemartijn

Annemartijn Baaij (1995) is sinds januari 2024 consultant bij Morgens, waar zij zich vooral bezighoudt met projecten in de zorg (langdurige zorg en publieke gezondheid). In de rol van adviseur of projectleider zet zij zich in voor het verbeteren van de gezondheidszorg, waarbij haar kracht zit in onderzoekend te werk gaan om tot de kern van de vraag te komen. In haar werk staat samenwerking centraal, waarbij ze betrokkenheid van medewerkers stimuleert om zo tot een gedragen resultaat te komen.

Dankzij haar ervaring in het Flevoziekenhuis als kwaliteitsadviseur is Annemartijn bekend met het wel en wee in het ziekenhuis. Ze heeft daar verschillende verbeterprojecten op afdelingen uitgevoerd om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Haar opgedane kennis wil ze graag inzetten om andere zorgorganisaties met vraagstukken verder te helpen. In haar werk heeft ze onder andere geleerd hoe ze mensen kan motiveren en activeren, hoe ze nieuw beleid het beste kan implementeren in een organisatie en hoe ze plezier kan maken in het werk.

De positieve, nuchtere Annemartijn bekijkt door haar studie Medische Sociologie vraagstukken vanuit een breed perspectief. Ze heeft een goed luistervermogen, en gebruikt deze om verbinding te creëren en een goed overzicht te krijgen. Door haar resultaatgerichtheid verliest ze nooit het doel uit het oog, en weet zo een goede balans te vinden tussen relatie en resultaat.