Renske Loos

Renske is betrokken, nieuwsgierig en gestructureerd. Zij gebruikt haar enthousiasme om samen met anderen tot mooie oplossingen en inzichten te komen.

Bekijk LinkedInrenske.loos@morgens.nl06-45961826

"Vooruitgangskracht is voor mij het toevoegen van waarde door samen concrete verbetering of verandering te bereiken."

Renske Loos

Over Renske

Renske Loos (1996) werkt sinds oktober 2023 bij Morgens. Zij studeerde bedrijfskunde met een specialisatie in Organisatie, Leiderschap en Verandering. In haar tijd bij G-star en BMC heeft Renske ervaring opgedaan in financiƫn, human resources en projectmanagement. Haar ervaring en interesses liggen vooral in het begeleiden van transities rondom verandertrajecten, procesoptimalisatie en systeemimplementaties. Kenmerkend is dat deze trajecten altijd een combinatie bevatten van zachte elementen (denk aan mensgericht en draagvlak) en harde elementen (zoals structuur, doelen en die elkaar versterken.

Renske is een enthousiaste en leergierige consultant die zich snel thuis voelt in een nieuwe omgeving en zich daar graag betrokken voelt. Renske benadert haar werk vaak met een glimlach, open houding en nieuwsgierigheid. Hier weet zij anderen vaak mee te motiveren en enthousiasmeren. Samen met collega’s de gewenste doelen behalen en plezier hebben in het proces geeft haar energie.