Markten / Overheid

Morgens in de overheid

Een toegankelijke, effectieve en rechtvaardige overheid, die midden in de samenleving staat. Morgens helpt overheidsorganisaties klaar te zijn voor de toekomst. Zodat zij effectief hun maatschappelijke taak kunnen uitvoeren en excellente dienstverlening aan burgers bieden. Zo begeleiden wij organisatietransities en technologische transformaties als digitalisering en datagedreven werken. En ondersteunen wij bij het bouwen aan en samenwerken in de netwerken en ketens, die nodig zijn om complexe vraagstukken het hoofd te bieden. Zo werken we vandaag aan de overheid van morgen.

Klaar voor morgen

Als maatschappelijk betrokken consultants, project- en programmamanagers steken we graag onze handen uit de mouwen om de overheid te verbeteren. We zijn daarbij scherp op de resultaat- én de veranderkant in onze opdrachten.

Morgens maakt de overheid toekomstklaar

Onze diensten binnen de publieke sector

De consultants en project-/programmamanagers van Morgens zijn maatschappelijk betrokken en uitstekend toegerust om programma’s en transities te begeleiden op het gebied van:

Organisatietransitie

Een Lean Organisatie is een organisatie waarin iedereen (management én medewerkers) elke dag bezig is met de vraag hoe werk, vanuit klantperspectief, slimmer, efficiënter en beter kan worden uitgevoerd.

Lees meer

Door technologie gedreven veranderingen en digitalisering

Onze focus ligt op de organisatorische kant van digitale en technologische vooruitgang. Hoe krijgen we het werkend en realiseren we baten?

Lees meer

Netwerksamenwerking

Het opstarten, begeleiden en verbeteren van netwerksamenwerking tussen organisaties is het terrein van Morgens. Van een uitdagende ambitie naar het realiseren van resultaat: wij laten samenwerkingen werken.

Lees meer

Strategievorming

Voor Morgens zijn twee zaken cruciaal: het realiseren van een toekomstbestendige strategie én intern en extern draagvlak om deze strategie te realiseren.

Lees meer

Datagedreven transformaties

Datagedreven organisaties weten informatie om te zetten in Vooruitgangskracht: het effectief gebruiken van de informatie om morgen sterker te zijn dan vandaag.

Lees meer

Opdrachtgevers en werk waar wij trots op zijn

Al 20 jaar zetten onze consultants hun expertise en kunde in om de overheid vooruitgangskracht te brengen. Zie hier een paar voorbeelden van klanten en werk waar wij trots op zijn.

Bekijk al onze cases

De vooruitgangskracht van Morgens

Onze toegevoegde waarde in de overheid

Pragmatische aanpak

Geen dikke rapporten maar vanuit opgavegericht werken bereiken we samen concrete, zichtbare en duurzame resultaten.

Combinatie van de harde én zachte kant van veranderen

Wij werken vanuit een duidelijke structuur en brengen aandacht voor de zachte kant.

Duurzame verandering met creatieve werkvormen

Met verassende werkvormen zoals ‘Liberating Structures’ maken we veranderingen duurzaam én leuk.

Denken vanuit de klant

Met onze klantreizen spelen we in op de vraag en behoefte van de gebruiker. Zo staat de klant altijd centraal.

Recente artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de publieke sector met interessante artikelen, interviews, whitepapers en onderzoeken.

Bekijk alle artikelen
Artikel

11 lessen voor effectieve samenwerking: inzichten uit de strafrechtketen

20-02-2024 3 minuten
Lees meer
Interview

Peter-August Keur: “Elke stap is er één voorwaarts”

14-05-2024 3 minuten
Lees meer
Artikel

Zes lessen over dienstverlening van zes gemeenten

11-04-2024 7 minuten
Lees meer