Rosanne Geijtenbeek

Met haar doelgerichte aanpak en analyserend vermogen helpt Rosanne organisaties in de zorg elke dag te verbeteren.

Bekijk LinkedInrosanne.geijtenbeek@morgens.nl06 83 80 28 07

"Het geeft mij veel energie als een team in verbinding met elkaar en de klant, zowel de samenwerking als processen kan verbeteren."

Rosanne Geijtenbeek

Over Rosanne

Rosanne Geijtenbeek (1991) werkt sinds januari 2022 bij Morgens en zet zich in bij opdrachten binnen de langdurige zorg. Hiervoor was zij werkzaam als organisatieadviseur bij Proven Partners. Hier heeft Rosanne als teamcoach, projectleider en strategisch adviseur trajecten mogen begeleiden in de langdurige zorg en GGZ. Hier heeft zij ook haar certificaat gehaald voor scrummaster.

Rosanne heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd waarna zij de overstap maakte naar bestuurs- en organisatiewetenschappen. In haar master gericht op organisatieverandering (beleid, communicatie en organisatie) kwamen deze twee opleidingen samen en vormen de basis voor wat zij het liefste doet, namelijk bezig zijn met de mens in organisaties. Rosanne is betrouwbaar, doelgericht, sensitief en direct. Haar West-Friese nuchterheid maakt haar stressbestendig en brengt daarmee rust en structuur in het team waarmee ze samenwerkt.