Laura Kusters

Laura heeft een brede interesse met een sterke drive om het grotere geheel te begrijpen en hoe mens en gedrag zich daarin voortbeweegt.

Bekijk LinkedInlaura.kusters@morgens.nl06-22460146

“Vooruitgangskracht is voor mij de energie om positieve verandering teweeg te brengen voor mens en milieu.”

Laura Kusters

Over Laura

Laura Kusters (1988) werkt sinds april 2023 bij Morgens. Hiervoor is zij werkzaam geweest bij projectbureau Twinstone waar zij diverse opdrachten heeft uitgevoerd gericht op het verduurzamen van de sociale woningbouw. De rode draad in Laura’s werkgeschiedenis is bijdragen aan een betere wereld voor mens en milieu. Laura studeerde Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden.

Laura heeft een brede interesse met een sterke drive om het grotere geheel te begrijpen en hoe mens en gedrag zich daarin voortbeweegt. Met deze nieuwsgierigheid en sociaal bewustzijn is zij in staat om in diverse organisaties en werkstructuren te werken en om verschillende invalshoeken samen te brengen. Laura is gedreven in het continu blijven kijken naar optimalisatie, efficiëntie en mogelijke verbeteringen die aansluiten om de visie en doelen waar zij zich voor inzet.