Lot Meijer

Door de combinatie van nieuwsgierigheid, kritische vragen en een empathisch, écht luisterend oor komt Lot effectief tot de kern van de meest complexe situaties. Vanuit verschillende perspectieven bekijkt zij elke uitdaging.

Bekijk LinkedInlot.meijer@morgens.nl06 – 13 78 03 77

“Vooruitgangskracht voel ik het meest als ik anderen intrinsiek kan motiveren zodat we, met mijn (bege)leiding, samen tot oplossingen kunnen komen. Ik zie verandering als leerproces.”

Lot Meijer

Over Lot

Lot Meijer (1993) werkt sinds november 2022 bij Morgens. Na haar studies International Business in Groningen en Innovatiemanagement aan de Rotterdam School of Management, startte zij een traineeship bij PostNL. Hier is ze vervolgens doorgegroeid tot leidinggevende, onder andere als project- en implementatiemanager en later als innovatiemanager. Zij trad op als een begripvolle verbinder om nieuwe initiatieven in de markt te zetten. Ook heeft zij met mensen in alle lagen van het bedrijf gewerkt. Lot krijgt veel energie van het faciliteren van groepen en deze verder te brengen. Dat doet ze door haar eigen oprechte betrokkenheid te laten zien en het daardoor ook te creëren bij haar klanten. Ze biedt een nauwlettend luisterend oor en vindt het belangrijk dat iedereen zijn/haar zegje doet. Door haar begeleiding en kennis laat ze mensen zelf meedenken en zorgt daarmee voor een authentieke samenwerking.