Bram van der Sanden

Als voormalige zorgprofessional is het aanpassen aan wisselende omstandigheden en het centraal zetten van de patiënt of klant voor Bram een tweede natuur.

Bekijk LinkedInbram.van.der.sanden@morgens.nl06 – 11 92 13 34

“Rapporten in de zorg zijn er volgens mij al genoeg, maar een verandering borgen in een proces is pas echt een leuke uitdaging!”

Bram van der Sanden

Over Bram

Bram van der Sanden (1977) werkt sinds september 2023 bij Morgens. Als Senior Consultant zet hij zich in bij projecten in de zorg met als aandachtgebied transformatiemanagement, procesoptimalisatie en projectcoördinatie.

Bram begon in 2001 zijn loopbaan als verpleegkundige. Na het bekleden van verschillende rollen in diverse ziekenhuizen, maakte hij in 2013 de overstap naar Healthcare IT. Hier heeft hij in verschillende functies klanten wereldwijd ondersteund. Als consultant heeft hij projecten begeleid in onder andere België, Portugal en Brazilië. Hij werkte nauw samen met de (klinische) stakeholders van de klant om relaties te vormen en de klinische prestaties, tevredenheid en klinische en zakelijke uitkomsten van de klant holistisch te beïnvloeden tijdens projectopdrachten.

Als voormalige zorgprofessional is het aanpassen aan wisselende omstandigheden en het centraal zetten van de patiënt of klant een tweede natuur. Hij schakelt daardoor snel en blijft open communiceren waardoor dingen in beweging blijven. Bram is recht door zee, eerlijk, open en heeft kennis van zaken, waardoor hij een grote bijdrage levert aan veranderprocessen en optimalisatie van werkprocessen.