Leah Berger

De projecten van Leah staan in het teken van impact creëren op zowel een mensgerichte als resultaatgerichte manier.

Bekijk LinkedInleah.berger@morgens.nl

“Mensen en organisaties in hun kracht zetten door datagedreven werken te ontdekken en op passende wijze vorm te geven in samenwerking met elkaar, dat is vooruitgangskracht voor mij.”

Leah Berger

Over Leah

Leah Berger (1997) werkt sinds maart 2023 als Data Consultant bij Morgens. Hiervoor werkte ze bij softwarebedrijf Quinyx, waar ze tijdens implementatietrajecten op het gebied van Artificial Intelligence als functionele schakel fungeerde tussen de opdrachtgever en algoritme-ontwikkelaars. Zo begeleidde Leah voor een internationale windmolenproducent de automatisering en optimalisering van het planningsproces voor alle werknemers en onderhoudstaken.

Door vaardigheden uit haar bachelor Communicatiewetenschap en master Bedrijfskunde te combineren, staan haar projecten in het teken van impact creëren op zowel een mensgerichte als resultaatgerichte manier. Leah krijgt dan ook Vooruitgangskracht wanneer ze mensen en organisaties in hun kracht kan zetten door datagedreven werkwijzen samen te ontdekken en op passende wijze vorm te geven in de dagelijkse gang van zaken.