Jennifer Lesmeister

Jennifer analyseert snel complexe situaties, brengt structuur en positiviteit met zich mee en levert werk van hoge kwaliteit.

Bekijk LinkedInjennifer.lesmeister@morgens.nl06 – 51 82 04 19

“Ik krijg er energie van om complexe situaties te analyseren en er structuur in aan te brengen om zo de weg naar verbetering duidelijk en helder in beeld te krijgen. Elke uitdaging is een nieuwe puzzel voor mij en ik geniet van het proces om uit te vinden hoe ik die puzzel het beste kan leggen.”

Jennifer Lesmeister

Over Jennifer

Jennifer Lesmeister (1996) werkt sinds mei 2022 bij Morgens. Als data consultant helpt zij organisaties om meer inzicht te krijgen in de processen en efficiënter richting te geven aan verbetertrajecten.

Tijdens haar studie Digital Business & Innovation heeft zij de principes van datagedreven werken geleerd en kennis opgedaan over de fundamenten van goed datamanagement. Deze kennis heeft zij vervolgens toegepast door een datapropositie te ontwikkelen voor informele zorginstanties en hen te helpen bij het tastbaarder maken van hun waarde. Daarna heeft zij het consultancyvak geleerd en is zij werkzaam geweest bij verschillende consultancybureaus waar zij dashboards heeft ontworpen, gebouwd en in organisaties heeft geïmplementeerd.

Jennifer krijgt vooruitgangskracht van het creëren van inzichten die het team of de organisatie in staat stellen om sneller en beter bij te sturen. Zo hebben haar dashboards bijvoorbeeld geholpen om mogelijkheden voor verbetering te identificeren en deze nog gerichter en efficienter aan te pakken.