Leonie van der Snee

Leonie kan snel complexe onderwerpen doorgronden en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.

Bekijk LinkedInleonie.van.der.snee@morgens.nl06 22 820 185

"In mijn werk krijg ik vooruitgangskracht door samen met anderen op een creatieve en vernieuwende manier de uitdagingen van Morgen aan te gaan."

Leonie van der Snee

Over Leonie

Leonie van der Snee (1983) werkt sinds maart 2023 bij Morgens. Hiervoor werkte zij ruim zes jaar als strategisch adviseur medisch specialistische zorg bij zorgverzekeraar a.s.r.. Leonie was daar verantwoordelijk voor verschillende dossiers, waaronder dure geneesmiddelen en value based health care. Ze kreeg vooral energie van het uitdenken van innovatieve samenwerkingsvormen op het gebied van waardegedreven zorg.

Leonie heeft eerder bij het AMC (nu UMCA) en DBC-Onderhoud (nu NZa) gewerkt, waar zij als projectleider ervaring opdeed met kostprijsonderzoeken en de financiƫle administratie binnen een academisch ziekenhuis.

Leonie is analytisch, conceptueel sterk, benaderbaar en enthousiast. Ze kan snel complexe onderwerpen doorgronden en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Ze heeft zowel de master International Public Health op zak als de master Health Economics Policy and Law.