Petra van Zeeland

Petra van Zeeland is partner bij Morgens.

Bekijk LinkedInpetra.van.zeeland@morgens.nl06 - 34925415

"Het is zo mooi om mensen enthousiast te zien worden, zelf veranderingen te zien realiseren en daarna positieve cijfers te kunnen presenteren, daar krijg ik energie van."

Petra van Zeeland

Over Petra

Petra van Zeeland (1979) is partner bij Morgens. Ze heeft als adviseur en programmamanager ruime ervaring op het gebied van verandermanagement, procesverbetering en begeleiding van grote transities in de zorg. Zo heeft ze gewerkt aan de ontmanteling van het voormalige Havenziekenhuis, een nieuw integraal ouderenzorgconcept, strategie-executie trajecten in diverse instellingen en programmamanager in de Corona Crisis organisatie bij GGD GHOR Rotterdam Rijnmond en GGD GHOR Nederland.

Hiervoor was ze meer dan veertien jaar werkzaam binnen het Erasmus MC in Rotterdam. Ze begeleidde ook daar diverse reorganisaties en transities en was manager in de lijn. Petra houdt van dynamische werkomgevingen. Haar analytisch vermogen, organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid en gedrevenheid, maar met aandacht voor de mens, maken dat Petra samen met teams veranderingen weet te realiseren. Ze staat hierbij graag zelf “met de voeten in modder”.