Joline Nijland

Joline is betrokken, meedenkend en resultaatgericht. Ze zet zich graag in voor het creëren van een vernieuwende en duurzame werkomgeving waarin de medewerker centraal staat.

Bekijk LinkedInjoline.nijland@morgens.nl06 820 95 342

"Vooruitgangskracht is voor mij het verbinden van mensen en het stimuleren van een goede samenwerking. Door samen te werken en van elkaar te leren kom je verder."

Joline Nijland

Over Joline

Joline Nijland (1997) is in oktober 2021 begonnen als trainee bij Jong Morgens. Na het afronden van haar traineeship is ze in oktober 2023 gestart bij Morgens. Joline volgde de bachelor Bestuurs- en organisatiewetenschappen en daarna de bedrijfskundemaster Leiderschap en Verandermanagement. Tijdens haar traineeship heeft ze opdrachten gedaan op het gebied van verandermanagement, projectmanagement en programmaondersteuning in zowel onderwijs, zorg en overheid. Inmiddels ligt haar focus op opdrachten binnen gemeenten. Joline is een verbinder en werkt graag met mensen samen met een open en ondersteunende houding. Ze gaat graag gezamenlijk op zoek naar innovatieve en efficiënte oplossingen voor blijvende ontwikkeling en verbetering. Ze krijgt energie van presenteren en het faciliteren van interactieve sessies, heeft interesse in het verbeteren van processen en het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen. Haar expertisegebieden zijn project- en programmamanagement, verandermanagement en procesverbetering.