Maarten Schoone

Maarten is een enthousiast en creatief persoon, heeft plezier in samen brainstormen en werken aan verbetering en verandering in de praktijk.

Bekijk LinkedInmaarten.schoone@morgens.nl06 26 59 05 37

“Vooruitgangskracht is voor mij samenwerken en innoveren."

Maarten Schoone

Over Maarten

Maarten Schoone (1982) werkt sinds januari 2023 bij Morgens, waar hij zich bezighoudt met de ondersteuning en digitalisering van de GGZ.

Hij was werkzaam bij Arkin als manager bedrijfsvoering, coördinator, senior behandelaar en projectcoördinator van digitale GGZ. Maarten heeft een pilotonderzoek gedaan naar digitale verslavingszorg. Voor zijn masterthesis heeft hij de behandelmethode Community Reionforcement Approch (CRA) digitaal gemaakt en getest in een ambulante behandelsetting. Dit pilotonderzoek is succesvol doorontwikkeld door Minddistrict. Maarten heeft verschillende projecten helpen opzetten waaronder ‘ontregel de zorg’ vanuit het Ministerie van Sociale Zaken, buurtplatform ‘Proeftuin Westerpark’ opgericht en was hij adviseur bij het project GGZ-appwijzer, de appstore voor GGZ apps.. Als zelfstandig ondernemer met Praktijk Schoone heeft een wachtlijstmodule ontwikkeld als zelfstandige overbruggings methode naar een verslavingsbehandeling. De zorg tussen huisarts en Basis GGZ.

Zijn hart gaat sneller kloppen van innovatie en digitalisering in de GGZ, waar veel mogelijkheden liggen om de zorg beter en betaalbaar te houden. Maarten heeft de Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd met de Minor Urban Management. Daaropvolgend heeft hij de Master Social Work gestudeerd in deeltijd naast zijn werk bij Arkin. Met de Master Applied Science is Maarten een echte werker en onderzoeker in de praktijk.

Maarten is een enthousiast en creatief persoon, heeft plezier in samen brainstormen en werken aan verbetering en verandering in de praktijk. Hij kijkt ernaar uit om organisaties in de GGZ verder te helpen met ontwikkeling, samenwerking en digitalisering zodat zij klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.