Karin de Groot

Karin is enthousiast, transparant en open in haar communicatie. Ze vindt het belangrijk om goede en waardevolle relaties op te bouwen in haar netwerk én met haar collega's.

Bekijk LinkedInkarin.de.groot@morgens.nl06 477 88 446

“Elke keer ben ik weer nieuwsgierig naar de ontmoeting met een nieuwe kandidaat. Het geeft mij energie als tijdens onze kennismaking blijkt dat er een match is. Dat geeft mij vooruitgangskracht, elke dag weer!”

Karin de Groot

Over Karin

Karin (1971) werkt sinds 1 maart bij Morgens, waarbij zij zich in de rol van recruiter richt op de werving van consultants voor de diverse markten binnen Morgens. Hiervoor heeft zij zes jaar gewerkt als recruiter bij het Bureau voor Overheidsorganisatie waarbij zij de bemiddeling en werving van interim en vaste communicatieprofessionals binnen de publieke sector heeft verzorgd.

Karin is enthousiast, transparant en open in haar communicatie. Ze vindt het belangrijk om goede en waardevolle relaties op te bouwen in haar netwerk én met haar collega’s. Ze kijkt ernaar uit om de organisatie te laten groeien met de juiste mensen, die van betekenis kunnen zijn in de publieke sector.