Myrna van Dongen

Myrna is betrokken, enthousiast en ervaren in het realiseren van ambitieuze plannen. Daarbij zorgt ze ervoor dat de basis op orde is en dat er ruimte is om te vernieuwen.

Bekijk LinkedInmyrna.van.dongen@morgens.nl06 – 57 33 49 33

“Ik houd ervan samen met een team te puzzelen, inzicht en overzicht te creëren en effectieve oplossingen te bedenken. Liefst zodanig dat alles ‘in elkaar klikt’ en de gewenste doelen gehaald worden!”

Myrna van Dongen

Over Myrna

Myrna van Dongen werkt sinds oktober 2022 bij Morgens. Zij heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit met als specialisatie marketing. Na een start bij KPN en een flink aantal jaren in de NGO-wereld werkte ze in 2020 en 2021 bij Slachtofferhulp Nederland. De rode draad in haar loopbaan is leidinggeven en business development met specialisatie in marketing en innovatie: het verbeteren van resultaten door klantgericht te werken aan betere dienstverlening. Myrna krijgt veel energie van het verbinden van hele diverse doelgroepen op grote maatschappelijke thema’s.

Myrna is besluitvaardig, verbindend, integer, gestructureerd en oplossingsgericht. Zij schakelt makkelijk van strategie en ambitie naar operatie en weer terug en zorgt voor samenhang. Daarbij heeft zij veel aandacht voor de individuele kwaliteiten van de mensen in een organisatie en voor de benodigde proces- en structuurverbeteringen. Myrna zorgt dat het lukt!