Danny Goedkoop

Met zijn helicopterview, vrolijke persoonlijkheid en een scherp oog voor de menselijke factor leidt Danny zijn projecten naar het gewenste doel.

Bekijk LinkedIndanny.goedkoop@morgens.nl06 456 74 894

"Ik krijg vooruitgangskracht van het verbeteren van werkprocessen die helpen organisaties effici├źnter te laten werken."

Danny Goedkoop

Over Danny

Danny Goedkoop (1996) werkt sinds oktober 2023 bij Morgens en zet zich in bij opdrachten binnen de digitale transformatie in de zorg. Na het behalen van zijn Bachelor of Science aan de Hogeschool Inholland is Danny gestart met werken als projectleider in de milieuwereld. Als snel werd duidelijk dat impact maken in de gezondheidszorg de aandacht trok. Hij ging voor twee├źneenhalf jaar aan de slag bij een Zorg op Afstand platform genaamd Viduet waar hij implementatie en salestrajecten heeft doorlopen binnen de eerste-, tweedelijnszorg als voor regionale samenwerkingsprojecten.

Danny is een pragmatische en resultaat gedreven consultant. Met zijn helicopterview, vrolijke persoonlijkheid en een scherp oog voor de menselijke factor leidt hij zijn projecten naar het gewenste doel.