Patricia Nell

Patricia is betrouwbaar, kan snel schakelen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bekijk LinkedInPatricia.nell@morgens.nl

“Ik krijg energie van zaken regelen, uitzoeken en organiseren in een dynamische omgeving en daarmee het ontzorgen van collega’s. Hierdoor hebben zij de tijd om te doen waar zij goed in zijn. En werken we met elkaar aan het bedrijfsresultaat.”

Patricia Nell

Over Patricia

Patricia Nell versterkt sinds april 2023 als officemanager het officeteam bij Morgens. Hiervoor heeft zij twintig jaar bij een zorgorganisatie gewerkt als Hoofd Facilitair Bedrijf en was zij verantwoordelijk voor de aansturing van een team en een deel van de ondersteunende werkzaamheden, zoals ruimtebeheer, huur/verhuur, inkoop en soft-services als schoonmaak en textielvoorziening, maar ook het opstellen van de facilitaire begroting.

Patricia heeft Facility Management gestudeerd aan de Haagse Hogeschool, waarbij zij is opgeleid tot het besturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten ten behoeve van het primaire proces van een organisatie. Naast de algemene taken binnen het officeteam neemt Patricia ook een deel van de finance-werkzaamheden voor haar rekening.

Patricia is betrouwbaar, kan snel schakelen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is daarnaast gedreven, analytisch en creatief.