Koen Janmaat

Koen Janmaat is partner bij Morgens. Hij gelooft dat door te werken aan zowel de veranderkant als de organisatorische kant, scholen zichzelf continu kunnen verbeteren.

Bekijk LinkedInkoen.janmaat@morgens.nl06 - 13724854

"Grote organisatiebrede verandering. Transities. Daar ligt mijn kracht en krijg ik energie van."

Koen Janmaat

Over Koen

Koen Janmaat (1985) is partner bij Morgens en verantwoordelijk voor opdrachten binnen het onderwijs. Koen studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit met als afstudeerrichtingen Innovation Management en Supply Chain Management. Koen heeft diverse programma’s, Lean (Six Sigma)- en Agile trajecten begeleid bij o.a. PostNL, Alliander, Ymere en Gemeente Veenendaal. Zijn kracht zit in zijn analytische, brede blik en de manier waarop hij energie, focus en rust in teams brengt.

De onderwijssector boeit hem. Als Lean Leiderschapsexpert en programmamanager bij Saxion Hogescholen valt hem op dat hogescholen en universiteiten voor steeds meer uitdagingen komen te staan, zoals digitalisering, het verhogen van studiesucces en werk- en regeldruk, waardoor spanning ontstaat op de kwaliteit van onderwijs. Koen gelooft dat door te werken aan zowel de veranderkant als de organisatorische kant, scholen zichzelf continu kunnen verbeteren.