Anna Veltkamp

Anna is goed in organiseren, houdt het doel voor ogen zonder daarin de partners te verliezen, heeft een zonnig karakter en houdt ervan om in samenwerking tot duurzame verandering te komen.

Bekijk LinkedInanna.veltkamp@morgens.nl06 139 70 591

“Voor mij zit vooruitgangskracht in het zoeken naar waar belangen samenkomen. Soms kun je, door iets verder van de vraag af te staan, ineens zien waar je iets met elkaar gemeen hebt.”

Anna Veltkamp

Over Anna

Anna Veltkamp (1989) werkt sinds juni 2022 bij Morgens. Hiervoor werkte zij bijna zeven jaar bij de gemeente Amsterdam in verschillende advies- en projectmanagementrollen. Als adviseur van de gemeentesecretaris en verschillende directeuren organiseerde zij congressen voor bestuurders en ambtenaren, waar zij graag een creatieve draai aan gaf. Zo heeft zij bijvoorbeeld een spel ontworpen met als basis de kaart van Amsterdam, om de kansen en risico’s op verschillende thema’s letterlijk ‘in kaart’ te brengen. Daarna heeft zij zich gestort op democratisering en participatie, waarin zij bewoners, bestuurders en ambtenaren op verschillende manieren betrok bij het beleid en de uitvoering van de gemeente.

Anna is goed in organiseren, houdt het doel voor ogen zonder daarin de partners te verliezen, heeft een zonnig karakter en houdt ervan om in samenwerking tot duurzame verandering te komen. Anna studeerde Europese bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam en aan het Collège d’Europe in Brugge.