Kyra Kunst

Kyra's aanpak is kritisch en resultaatgericht, waarbij ze in samenwerking zoekt naar innovatieve en efficiënte oplossingen.

Bekijk LinkedInkyra.kunst@morgens.nl06 189 95 893

"Voor mij betekent vooruitgangskracht het aanmoedigen van mensen om hun eigen krachten te ontdekken en deze te bundelen."

Kyra Kunst

Over Kyra

Kyra Kunst is sinds oktober 2023 werkzaam bij Morgens. Hiervoor heeft ze deelgenomen aan het traineeship van Jong Morgens. Tijdens dit traject heeft ze opdrachten uitgevoerd bij MedMij als projectmedewerker, bij Laurens als projectleider voor Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO), bij Inforsa als junior verandermanager en bij Humanitas als projectleider voor proceseffectmeting. Ze heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en heeft eerder gewerkt als vestigingscoördinator bij Lyceo en als marketingconsultant bij DeepblueDigital. Haar rode draad is haar veelzijdigheid; Kyra is breed geïnteresseerd en raakt enthousiast van het continu leren van nieuwe dingen.

Kyra is een analytische denker met een passie voor innovatie en procesoptimalisatie. Ze streeft doelgericht naar duurzame oplossingen en houdt ervan om voortdurend bij te leren. Haar aanpak is kritisch en resultaatgericht, waarbij ze in samenwerking zoekt naar innovatieve en efficiënte oplossingen. Daarnaast gebruikt ze haar creativiteit om complexe puzzels binnen organisaties op te lossen.