Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Stef Smits

Vooruitgangskracht volgens Stef: “Voor mij is vooruitgangskracht met een gezamenlijke stip op de horizon met een team in niet alledaagse omstandigheden uitproberen of een idee werkt en daarop voortbouwen. 

Als gevolg van een fusie tussen onderwijsinstellingen begeleidde ik recent de integratie van een aantal ICT-onderwijsteams. Het was daarbij belangrijk dat er voldoende onderling vertrouwen was om verbeteringen in de uitvoering gezamenlijk op te pakken, of een idee te verlaten voor iets wat beter paste. Ik vond het geweldig om te zien hoeveel enthousiasme en energie er ontstond toen collega’s elkaar stimuleerden bij het inslaan van nieuwe wegen en hoe de teams met het resultaat aan het werk zijn gegaan!”

Stef Smits (1980) werkt sinds april 2021 bij Morgens. Hij heeft brede ervaring opgedaan in het onderwijs en bij de overheid. Stef werkte 6,5 jaar bij mboRijnland. Eerst in de rol van bestuurssecretaris en vervolgens als manager onderwijs. Hij was onder andere de spil in een fusieproces en de professionalisering van thema’s als Leven Lang Ontwikkelen en digitalisering van het onderwijs. Daarvoor werkte Stef ruim 10 jaar bij de TU Delft en het ministerie van Economische Zaken en was hij als programmamanager en strategisch adviseur onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van interne en externe coalities gericht op innovaties. Stef handelt coachend en oplossingsgericht en hij is thuis in het in gang zetten van veranderopgaven.

Contact
Neem contact op met Stef door een e-mailbericht te sturen naar smits@morgens.nl.

 

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens