Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Rosanne Boer

Vooruitgangskracht volgens Rosanne:  “Vooruitgangskracht is mensen op de juiste plek in een organisatie zetten, waar talent en kennis écht tot hun recht komen. De zoektocht naar dat talent is voor organisaties een essentieel element om te kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar hun ideale baan is mijn passie. Voor Morgens ben ik doorlopend op zoek naar mensen die een mooie aanvulling kunnen zijn op ons team.”

Rosanne Boer (1980) is recruiter a.i. bij Morgens. Eerder was zij werkzaam bij een internationale speler in executive search en werving & selectie. Zij heeft daar verschillende functies bekleed in de arbeidsbemiddeling. Rosanne heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Momenteel adviseert zij diverse organisaties op het gebied van recruitment en is zij binnen Morgens verantwoordelijk voor alle werving en selectie.

Contact

Neem contact op met Rosanne door een e-mailbericht te sturen naar boer@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens