Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jessie Strohmaier

Vooruitgangskracht volgens Jessie: "Vooruitgangskracht is kunnen zien dat het anders kan, en het vervolgens anders willen en durven doen. Ik vind het heel leuk om met een team from scratch aan vooruitgang te werken. Wat is de vraag? Welke verandering is nodig? Eerst creatief en met een open vizier brainstormen en dan de plannen steeds concreter maken. Dat proces en die gesprekken begeleid ik graag. Soms wordt het ingewikkeld, bijvoorbeeld wanneer de belangen niet voor iedereen hetzelfde zijn. Daar eerlijk over zijn is het begin van de oplossing, denk ik. In een project rondom het verbeteren van een planproces maakte ik mee dat plantaken verschoven van ervaren collega’s met een (juridisch) inhoudelijke rol, naar een nieuwe functie, specifiek beschreven en gewaardeerd voor die plantaken. Pas toen we erkenden en bespreekbaar maakten dat dat niet per se een leuke verandering was voor iedereen kwamen we vooruit!"

Jessie Strohmaier (1985) werkt sinds april 2021 bij Morgens. Jessie studeerde rechten en heeft als jurist en later als manager gewerkt bij de Rechtspraak en het OM. Als teamvoorzitter, kwartiermaker en afdelingshoofd heeft zij teams gebouwd en aangestuurd. Verder heeft zij als projectleider sturing gegeven aan implementatie- en verandervraagstukken, recent rondom versnelling van processen en verkorten van doorlooptijden. In deze rollen is haar affiniteit met leiderschapsthema’s en organisatorische vraagstukken gegroeid. Jessie werkt graag samen met gedreven en creatieve professionals. Ze is pragmatisch, houdt veel ballen tegelijk in de lucht en probeert in haar leiderschap en projecten graag nieuwe dingen uit. Alle ervaringen binnen J&V tot nu toe neemt zij mee in nieuwe projecten en veranderopgaven. 

Contact
Neem contact op met Jessie door een e-mailbericht te sturen naar strohmaier@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens