Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jesse van der Mijl

Vooruitgangskracht volgens Jesse: "Vooruitgangskracht betekent voor mij vernieuwing die in samenwerking – binnen en tussen organisaties – gedragen wordt. Voor een innovatieplatform binnen de ontwikkelingssamenwerkingssector zette ik een programma op, waarbij organisaties gedurende de zomer nieuwe projecten konden ontwikkelen. Tijdens het traject leerden de teams uit verschillende organisaties ontzettend veel van elkaar. Zeven van de tien teams kwamen daarbij met concrete vernieuwingsinitiatieven die op een landelijk congres aan afgevaardigden van andere organisaties werden gepresenteerd. De meest interessante ideeën ontstonden uit samenwerkingen tussen NGOs en andere partijen: bijvoorbeeld wetenschappers, startups of bedrijven."

Jesse van der Mijl (1983) werkt sinds november 2020 bij Morgens. Hiervoor werkte hij als adviseur en projectleider bij PBLQ, Deloitte en als freelancer binnen het hoger onderwijs, de overheid en de NGO-sector. Daarin werkte hij met name als projectleider in het opstarten van nieuwe organisaties, als adviseur op het gebied van innovatiemanagement en in grote programma’s en projecten.

Jesse is een resultaatgerichte, creatieve collega, makkelijk om mee samen te werken en hij neemt een bak energie en toewijding mee.

Contact
Neem contact op met Jesse een e-mailbericht te sturen naar vandermijl@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens