Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Thijs Molenaar

Vooruitgangskracht volgens Thijs: “Vooruitgangskracht is voor mij investeren in de mensen binnen organisaties. Om organisatieverandering duurzaam te maken, moeten zij meegenomen worden in de verandering. Zo heb ik onderzoek gedaan naar de betekenisgeving van organisatieverandering binnen een operationele afdeling. Daar werd Continu Verbeteren geïntroduceerd. In het onderzoek kwam naar voren dat medewerkers zich niet altijd serieus genomen voelden, mede door de manier van communiceren over de veranderingen. Het onderzoek gaf inzicht in hoe medewerkers meer onderdeel konden worden van de veranderingen. Met mijn aanbevelingen kon het management aan de slag om de situatie te verbeteren!”

Thijs Molenaar (1992) werkt sinds januari 2020 bij Morgens. Hiervoor was hij werkzaam als trainee Verandermanagement & Leiderschapsontwikkeling bij Berenschot. Daar deed hij verschillende opdrachten in het Publieke Domein. Hij heeft geschiedenis gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en volgde de master Organisaties, Verandering en Management aan de Universiteit Utrecht. Thijs is een mensgerichte adviseur, die graag verbinding maakt door goed te luisteren. Door de juiste vragen te stellen komt hij tot de kern, zonder direct te oordelen.

Contact

Neem contact op met Thijs door een e-mailbericht te sturen naar molenaar@morgens.nl.
 

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens