Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jos van Peperstraten

Vooruitgangskracht volgens Jos: “Het geheel is meer dan de som van de delen. Dat is voor mij vooruitgangskracht. Ik ontwikkel teams en ondersteun organisaties om te komen tot een Continu Verbeteren-organisatie. Dat betekent werken aan de inrichting van de organisatie: cultuur, processen en structuren. Ik stimuleer samenwerking binnen en tussen teams met als doel: grip houden op vandaag én werken aan de verbetering van morgen.

Zo heb ik een stop-gebonden onderhoudsteam van een chemische fabriek begeleid in de planning- en uitvoeringsfase van hun project. Resultaat: een plan met kortere doorlooptijd en hogere betrouwbaarheid. Het valt me altijd weer op dat als je de juiste betrokkenen samenbrengt, laat meedenken en in een gefaciliteerde vorm begeleidt, je grote impact kunt maken. Het gaat dus om het hebben van een goed verbeterproces en het betrekken van medewerkers. De behaalde impact en het enthousiasme van medewerkers geven mij energie.”

Jos van Peperstraten (1985) heeft 7 jaar gewerkt bij Maersk Transport & Logistics, onder andere als business analist, continu verbetermanager en transformatieleider. Ook was hij actief betrokken in meerdere ketenprojecten. Bij RLG International werkte hij als consultant, gericht op prestatieverbetering door teamcoaching. Jos studeerde Internationale Bedrijfskunde en behaalde zijn Master in Entrepreneurship & New Business Venturing. Hij is gecertificeerd Lean Six Sigma Master Blackbelt en sterk opgeleid in operationeel management en veranderkunde.

Jos brengt structuur in dynamische omgevingen. Zijn analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en doortastendheid zorgen ervoor dat hij samen met teams doorbraken in prestaties realiseert.

Contact

Neem contact op met Jos door een e-mailbericht te sturen naar vanpeperstraten@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens