Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Jasmijn Oosterhoff

Vooruitgangskracht volgens Jasmijn: Vooruitgangskracht betekent voor mij het geven van de juiste handvatten en inzichten om als organisatie zelf verandering en verbetering te realiseren. De afgelopen jaren heb ik als consultant veel ziekenhuizen inzicht gegeven in verbetermogelijkheden in de patiëntenzorg. Via datagedreven onderzoek werd bijvoorbeeld een langere opnameduur bij bepaalde patiëntgroepen aangetoond. Na het delen van dit inzicht zijn oorzaken besproken en onderzocht en heeft het ziekenhuis een verkorting van de opnameduur gerealiseerd.

Jasmijn Oosterhoff (1990) werkt sinds februari 2021 bij Morgens. De afgelopen vijf jaar was zij werkzaam als consultant bij Performation. In deze rol heeft ze diverse projecten uitgevoerd op het gebied van kosten en doelmatigheid in de medisch-specialistische zorg. Daarnaast is ze als Product Owner verantwoordelijk geweest voor propositie- en softwareontwikkeling.
 
Jasmijn is analytisch, betrokken en gedreven. Met haar open houding en enthousiasme weet ze gemakkelijk verbinding te maken. Jasmijn studeerde Management en beleid van de gezondheidszorg aan de Universiteit Leuven.

Contact
Neem contact op met Jasmijn door een e-mailbericht te sturen naar oosterhoff@morgens.nl

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens