Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Hidde Moerman

Vooruitgangskracht volgens Hidde: "Vooruitgangskracht voor mij is durven te kijken naar je dagelijks werk vanuit een ander perspectief. In een project met monteurs en planners bekeken we hun werk vanuit het perspectief van de klant. We kwamen er achter dat veel herhaalwerk voorkomen kon worden door iets meer tijd te nemen bij het eerste bezoek. Het mooiste van dit traject vond ik dat deze kwaliteitsverbetering ook een groot positief effect had op  andere afdelingen. Zo konden we hierdoor het aantal technische vragen bij verkoop verminderen, waardoor de collega’s van Sales de online conversie flink konden verhogen."

Hidde Moerman (1980) werkt sinds februari 2017 bij Morgens. Hiervoor is hij werkzaam geweest als marktonderzoeker en was hij in verschillende rollen ruim 7 jaar werkzaam bij Eneco. Daar is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor de implementatie van innovatieve producten en diensten zoals Toon. Daarnaast heeft hij ervaring als ketenmanager en customer journey manager. De laatste 3 jaar was hij werkzaam als Lean Six Sigma Black Belt. Hidde is analytisch, to-the-point, open, eerlijk en in staat om complexe materie begrijpelijk te maken. Hidde studeerde Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht.

Contact
Neem contact op met Hidde door een e-mailbericht te sturen naar moerman@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens