Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Carmen Hoffman

Vooruitgangskracht volgens Carmen: Kansen niet alleen zien maar ook durven te pakken. Het kan eng zijn en het is altijd spannend om iets te doen waarvan je niet weet of het wel gaat lukken. Het starten van iets nieuws, van niets iets kunnen maken en dat te zien bloeien is in mijn ogen het mooiste wat er is. Vooruitgang is er niet zonder deze mentaliteit: durf te doen. En de drijvende kracht erachter is eigenlijk altijd: mensen! 

Je hebt slechts één persoon nodig om iets te starten, maar met zijn allen maak je er écht iets van. De harde kant (de tools, modellen en methoden) en de zachte kant (empathisch vermogen) die komt kijken bij verandering en vernieuwing vind ik fascinerend. Ik ben dan ook intens gelukkig als dit bij elkaar komt en ik met samenwerking een stukje kan bijdragen aan het creëren van een iets betere wereld.

Carmen Hoffman (1993) werkt sinds januari 2021 bij Morgens. Tijdens haar bachelor Media, Informatie en Communicatie is ze gespecialiseerd in concept- en (digitale) productontwikkeling. Naast het ondersteunen van innovatie binnen bestaande organisaties is zij graag bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven. Zo ontwikkelde zij een applicatie om ouders te helpen met de digitale ontwikkeling van hun kind. Na haar studie heeft ze bij IVO Rechtspraak een tweejarig IT traineeship gelopen tot Innovatie Consultant. Daar heeft ze zich verdiept in verandering, innovatiemanagement en technologie.  

Carmen heeft een pragmatische aanpak. Zij heeft niet alleen oog voor de oplossing, maar ook voor de impact op het proces en alle betrokkenen. Met aanstekelijk enthousiasme en creativiteit brengt zij de oplossing, de klantbehoefte, de vraag vanuit de markt en het creatief-operationele proces op een goede manier samen. Complexe vraagstukken weet zij conceptueel goed in beeld te brengen en de snel verbanden te leggen. Daardoor kan zij goed inspelen op kansen zowel binnen als buiten de organisatie. Dankzij haar achtergrond op het gebied van communicatie en IT zet zij digitale middelen op de juiste manier in om zowel samenwerking als innoverend vermogen binnen een organisatie te stimuleren. Carmen is open, sociaal en krijgt energie van samenwerken met anderen. 

Contact 

Neem contact op met Carmen door een e-mailbericht te sturen naar hoffman@morgens.nl. 

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens