Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Annemarijn Cohen Tervaert

Vooruitgangskracht volgens Annemarijn: “Vooruitgangskracht is voor mij als team werken aan een doel en open staan voor veranderingen. Iedereen brengt zijn eigen expertise, krachten en passies mee in een team en samen wordt er gestreefd naar vooruitgang en dus verandering. Het organiseren, het ontzorgen en het verzorgen van mooie ervaringen is mijn passie. Mijn aandeel aan het team is daarom vooral het verzorgen van de randtaken, zodat mijn collega’s zich kunnen focussen op de kern van het werk. Ik maak daar graag een feestje van!” 

Annemarijn Cohen Tervaert (1981) werkt sinds maart 2021 als Management Assistent bij Morgens. Hiervoor was zij werkzaam als Event Manager voor zakelijke evenementen bij een klein evenementenbureau. Daarnaast is Annemarijn ook actief als soigneur bij een wielerploeg, waar zij de zorg van het team en ondersteuning in breedste zin van het woord op zich neemt. Deze passie heeft haar ertoe gezet om ook in haar werk naar een ondersteunende rol te gaan, waar zij ook haar organisatietalent in kwijt kan.

Contact 

Neem contact op met Annemarijn door een e-mailbericht te sturen naar cohentervaert@morgens.nl

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens