Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Thijs Jagersma

Vooruitgangskracht volgens Thijs: "Samen met anderen en voor anderen de dingen goed organiseren. Dat is voor mij vooruitgangskracht. In overheidsland willen we meer resultaat, meer samenwerking en meer invloed van de burger. Kortom meer impact! Daarnaast willen we juist minder regels, minder verspilling en minder bureaucratie. Optimaal organiseren van maatschappelijke meerwaarde is mij dan ook dé uitdaging.” 

Thijs Jagersma (1984) werkt als senior adviseur bij Morgens voor publieke en maatschappelijke organisaties. Hij heeft een bedrijfskundige en bestuurskundige studieachtergrond. In verschillende segmenten van het publieke domein treedt hij op als adviseur, projectleider, onderzoeker, trainer en teamleider. 

Samenwerkingsvraagstukken (binnen en buiten organisaties) met een stevige ontwikkelcomponent hebben zijn bijzondere interesse. Thijs kijkt altijd vanuit een bedrijfskundig, financieel, en organisatieperspectief. Dit leidt tot heldere, creatieve en verbindende adviezen, die resulteren in meer maatschappelijke impact.

Naast zijn werk bij Morgens betekent vooruitgangskracht voor Thijs bezig zijn met talentontwikkeling. Hij coacht studenten en hij geniet ervan om Jong Professionals te begeleiden bij de eerste stappen van hun loopbaan. 

Contact
Neem contact op met Thijs door een e-mailbericht te sturen naar jagersma@morgens.nl.

 

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens