Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Martijn Schoormans

Vooruitgangskracht volgens Martijn: "Vooruitgangskracht betekent voor mij: het lef om open te zijn over je eigen fouten en wat je zelf hebt gedaan bij het ontstaan van de voorliggende uitdaging. Én het vermogen om met elkaar mogelijkheden te ontwikkelen om die uitdaging aan te gaan.

In een project bij de Belastingdienst is het bijvoorbeeld gelukt om met de directie, het management en de medewerkers op die manier een verbeterorganisatie te verwezenlijken. Zo hebben we het potentieel van de organisatie kunnen ontwikkelen om de eigen uitdagingen aan te gaan. Het gevolg was niet alleen betere en snellere resultaten, maar ook meer onderling vertrouwen en een duurzame werkwijze om te blijven verbeteren."

Martijn Schoormans (1989) werkt sinds juli 2019 bij Morgens. Hiervoor heeft hij een strategisch management traineeship van Ormit bij de Belastingdienst doorlopen. In dit programma voerde hij drie opdrachten uit met zowel een inhoudelijke als een veranderkundige opgave.

Martijn studeerde Bestuurskunde en Ondernemingsrecht aan Tilburg University. Hij is afgestudeerd bij de Nederlandse Vereniging van Banken met een onderzoek naar de introductie van bancair tuchtrecht in Nederland. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij Tilburg University, Quintiq en SAP.

Met z’n open en energieke houding weet Martijn mensen te bewegen. Opdrachtgevers waarderen hem als prettige en kritische gesprekspartner, die onbevangen en waarderend op zoek gaat naar wat er gaande is.

Contact

Neem contact op met Martijn door een e-mailbericht te sturen naar schoormans@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens