Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Marjet de Vries

Vooruitgangskracht volgens Marjet: "Publieke en semi-publieke instanties kampen met diverse grote en complexe uitdagen. Zulke vraagstukken met elkaar doorgronden en aanpakken geeft mij vooruitgangskracht. Ik geloof in de kracht van het team om jezelf, de ander en de organisatie verder te brengen. In een project met onderzoekers en managers van verschillende organisatieonderdelen, gaf ik voor het eerst inzicht in de prestaties bij externe fondsen. Ik vond het erg mooi om te zien dat dit data-gedreven inzicht als instrument diende om de dialoog aan te gaan. Hierdoor verbeterde de samenwerking en werden de soms tegengestelde belangen van de diverse partijen samenbracht. Dat is voor mij vooruitgangskracht.”

Marjet de Vries (1993) werkt sinds mei 2019 bij Morgens. Na haar bachelor Franse Taal en Cultuur en master Franse taalwetenschap, volgde zij een tweejarig traineeship bij de universiteiten Leiden, Delft en Erasmus. Hier deed ze verschillende projecten op het gebied van onderwijslogistiek en onderzoek. Met een data-gedreven en interpersoonlijke aanpak bracht ze opnieuw beweging in vastgelopen onderwerpen en verbeterde ze de onderlinge samenwerking. Haar expertise ligt in het ontleden van complexe vraagstukken, procesverbetering en projectmanagement. Met haar Friese nuchterheid en oplossingsgerichte, doortastende karakter, ziet zij veel kansen en brengt zij overzicht. Marjet is sensitief en kan snel en scherp tot de kern komen.

Contact

Neem contact op met Marjet door een e-mailbericht te sturen naar devries@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens