Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Louise Henderickx

Vooruitgangskracht volgens Louise: In mijn werk krijg ik vooruitgangskracht van het organiseren van energieke veranderingen die er toe doen voor mensen en organisaties. Samen goede plannen ontwikkelen en daar samen écht voor gaan, gericht op concreet verbeterd resultaat, geeft mij een boost. Zo heb ik voor de jeugdhulpregio Rijnmond als projectmanager expertiseteams doorontwikkeld, samen met vele betrokken organisaties en gemeenten, maar ook met uitvoerende professionals. Door goed te kijken naar wat professionals aan expertise nodig hebben en hoe het proces van consultatie was ingericht, hebben we een slimmere opzet bedacht.

Louise Henderickx (1980) werkt sinds 1 oktober 2019 bij Morgens. Hiervoor was zij werkzaam bij Reos, een adviesbureau voor de eerstelijnszorg waar ze samenwerkingsprojecten tussen zorgorganisaties begeleidde. Na haar opleiding Algemene Cultuurwetenschappen heeft ze in het beleidsveld van kunst, cultuur en media gewerkt. Zij deed brede ervaring op bij de gemeente Rotterdam, waar zij 15 jaar werkte waarvan de laatste 5 jaar in verschillende rollen voor het sociaal domein.

Louise is een senior adviseur met ervaring in projectmanagement, visieontwikkeling, procesregie en netwerksamenwerking. Ze is analytisch, strategisch, bestuurlijk sensitief en daadkrachtig. Ze neemt betrokkenen goed mee in het proces en zorgt voor verbinding.

Bij Morgens zal Louise aan de slag gaan met projecten in de (ouderen)zorg en op het snijvlak zorg en overheid.

Contact

Neem contact op met Louise door een e-mailbericht te sturen naar henderickx@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens