Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Dennis Went

Vooruitgangskracht volgens Dennis: “Voor mij staat Vooruitgangskracht voor een open blik. De drive om voor de klant, de eigen organisatie en jezelf geen genoegen te nemen met wat is, maar vooruit te kijken naar wat er meer mogelijk is. Het gaat daarbij steeds om mensen. Hen motiveren en in staat stellen om betekenisvol te zijn, voor zowel de ander als voor zichzelf, motiveert mij in de dingen die ik doe. Die dingen moeten ertoe leiden dat het beter en leuker wordt om met elkaar te werken. Vandaag ga ik voor beter dan gisteren en dat doe ik morgen opnieuw.”

Dennis Went (1984) wilde ooit de fysiotherapeut van Juventus worden, maar ontdekte dat de psyche - voor hem -  veel boeiender is dan het lichaam. Na zijn master Sociale & Organisatiepsychologie werkte hij onder meer voor het onderzoeks- en adviesbureau Integron. Eerst als projectmanager en later als consultant, waarbij hij met de onderzoeksresultaten ‘in zijn broekzak’ vooral koerste op zijn zintuigen: “Wat zie, voel en hoor ik? Wat betekent dat voor deze organisatie en de mensen die er werken? Waar zijn de kansen om het leuker en beter te maken?" Nu zet hij deze koers voort bij Morgens, waar hij zich op strategisch, tactisch en operationeel niveau thuis voelt.

Contact
Neem contact op met Dennis door een e-mailbericht te sturen naar went@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens