Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Anouk Laudy

Vooruitgangskracht volgens Anouk: “Vooruitgangskracht betekent voor mij continu op zoek zijn naar manieren om dingen beter, slimmer, efficiënter en makkelijker te doen. Zo heb ik er, in samenwerking met verschillende stakeholders, bij het CAK voor gezorgd dat proceswijzigingen zijn doorgevoerd die initieel niet mogelijk waren door wet- en regelgeving. Door deze wijzigingen werd de klant niet langer onnodig belast. Ik krijg er energie van om me ergens in vast te bijten en door te gaan tot het doel bereikt is. Kan het niet linksom, dan misschien wel rechtsom.”

Anouk Laudy (1982) houdt zich bij Morgens bezig met het uitbreiden en professionaliseren van de Tenderdesk. Een groot onderdeel hiervan is dat zij een netwerk van zzp’ers opbouwt om zo het bereik van Morgens nóg groter te maken.

Na haar studie Culturele & Maatschappelijke Vorming in Leiden werkte Anouk 7,5 jaar in de arbeidsbemiddeling. Daarna maakte zij de overstap naar het CAK. Hier werkte Anouk 5,5 jaar als relatiemanager voor gemeenten, waarbij zij hen adviseerde over het beleid met betrekking tot de eigen bijdrage Wmo 2015. Daarnaast was zij gesprekspartner voor gemeenten en zorgverzekeraars op het gebied van vroegsignalering van schulden. Anouk ziet haar overstap naar Morgens als een mooie combinatie van de afgelopen 13 jaar!

Anouk is communicatief vaardig, analytisch, pragmatisch, daadkrachtig en gericht op relaties.

Contact

Neem contact op met Anouk door een e-mailbericht te sturen naar laudy@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens