Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Laura Steenbrink

Vooruitgangskracht volgens Laura: “Vooruitgangskracht kun je alleen maar samen bereiken. Als je je, zowel als individu als binnen een team, bewust bent van ieders kwaliteiten en tekortkomingen, kun je deze ten goede gebruiken. Hierbij zijn transparantie en openheid van groot belang.

Daarnaast heb ik tijdens een stage bij een non-gouvernementele organisatie geleerd om een situatie vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Ik heb ontdekt dat het soms verleidelijk kan zijn om te kiezen voor de meest voor de hand liggende optie, maar dat je uiteindelijk verder komt door continu kritisch te blijven kijken.”

Laura Steenbrink (1992) heeft na haar Master 'Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief' aan de Universiteit Utrecht eerst een laatste stage gedaan in Casablanca (Marokko). Tijdens haar studie heeft ze zich breed ontwikkeld door middel van stages, een bestuursjaar en meerdere verblijven in het buitenland. In Marokko heeft ze heel concreet resultaat kunnen zien van haar werk en dit gaf haar veel voldoening. Deze voldoening wilde ze in haar eerste baan graag uitbreiden naar een groter publiek en tegelijk haar vaardigheden op het vlak van project- en verandermanagement uitbreiden. Dat ze na haar terugkomst uit Marokko is begonnen als junior consultant bij Morgens is dan ook een logische stap voor haar.

Contact
Neem contact op met Laura door een e-mailbericht te sturen naar steenbrink@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens