Over ons

Wij zijn Morgens

Morgens begeleidt en adviseert organisaties, teams en medewerkers bij organisatietransitie. Wij zijn in 2001 opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties blijvend fitter kunnen maken. Elke dag begeleiden wij management en teams bij het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties!

Dit is Morgens

Met onze consultants helpen wij organisaties in de zorg, overheid en onderwijs aan meer Vooruitgangskracht, zodat zij klaar zijn voor de uitdagingen van Morgen.

Vooruitgangskracht

Morgen beter dan vandaag

Morgen beter dan vandaag. Dit geldt niet alleen voor de organisaties waar wij voor werken, maar zeker ook voor onszelf. Met een enthousiast en gemotiveerd team streven we dagelijks naar verbetering zodat wij ook zelf klaar zijn voor de uitdagingen van Morgen. Dat doen we inmiddels alweer 20 jaar.

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion. Hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Zo kunnen we ieder proces aan. Van strategie, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

2001

Mark Elstgeest en Frank van Berkel richten samen DOC Advies op in Roelofarendsveen. Hun eerste klant is de ANWB.

2013

DOC Advies groeit, verandert haar naam in Morgens en verhuist naar Leiden.

2016

Koen Janmaat wordt de derde partner van Morgens. Hij vervangt Bas Wijnen, die zijn carrière vervolgde bij energieproducent en -leverancier Vrijopnaam.

2019

Petra van Zeeland wordt de vierde partner van Morgens en ons team telt 40 medewerkers.

2021

Morgens bestaat 20 jaar! We zijn nu met 52 medewerkers en een netwerk van 51 zzp-ers. Op de teller staan 1631 projecten, 5 onderzoeken en Bob Willemsen is de vijfde partner van Morgens.

2022

Morgens wordt onderdeel van het ecosysteem van Conclusion.

Morgens team

Scroll naar rechts

De Morgens aanpak

Wij schrijven geen ellenlange rapporten en nemen niet je hele organisatie over. Jij blijft eigenaar van de verandering, wij faciliteren. We hebben specialistische marktkennis van stakeholders, regelgeving en ontwikkelingen. We focussen ons op de menselijke kant van verandering en zorgen voor draagvlak en duurzame gedragsverandering.

Consultant bij Morgens

Morgens heeft flinke ambities en groeit dan ook gestaag. Om een toenemend aantal klanten Vooruitgangskracht te blijven geven, zijn we steeds op zoek naar nieuwe consultants! Om jou en andere (potentiële) consultants een beeld geven van hoe het is bij Morgens, hebben wij een filmpje gemaakt waarin onze partners en consultants hier zelf over vertellen.