Actueel / Zorg

Klaar voor de toekomst in de langdurige zorg

22-05-2021 < 1 minutenPetra van Zeeland

In 5 stappen een duidelijke visie én strategie

Hoe ziet de toekomst voor organisaties in de langdurige zorg eruit in 2030? Waar wil je dan staan als organisatie? En hoe zorg je ervoor dat het niet bij alleen mooie dromen blijft? Met een inspirerende visie maak je duidelijk wat je wilt bereiken. De strategie schetst vervolgens hoe je daar komt.

Morgens helpt organisaties in de langdurige zorg bij het opstellen van een betekenisvolle visie en bijbehorende strategie. Zo worden én blijven organisaties toekomstbestendig.

Stappen van een visie- en strategietraject in de langdurige zorg

In 5 stappen stellen we samen met de belangrijkste stakeholders van de langdurige zorgorganisatie een visie en bijbehorende strategie op. Dit doen we in werksessies waarbij iedereen op een inspirerende en creatieve manier zijn inbreng kan geven.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij, samen met organisaties uit de langdurige zorg, deze stappen toepassen? En welke vraagstukken er naar voren komen bij het opstellen van een visie en strategie die past bij de organisatie en die de organisatie voorbereidt op de toekomst? Lees meer over hoe wij langdurige zorgorganisaties helpen bij hun visie en strategie.

Artikel

Van strategie naar executie in de publieke sector

28-04-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Hoe pak je het anders aan in de langdurige zorg?

11-04-2024 < 1 minuten
Lees meer
Artikel

Terugblik webinar Regioplan Haaglanden

07-03-2024 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Regionale samenwerking start met een goede relatie

15-02-2024 5 minuten
Lees meer