Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Vooruitgangskracht in het onderwijs met Morgens

Voor onderwijsinstellingen is het zaak om continu mee te bewegen met de ontwikkelingen in het onderwijs én daarbuiten. Bij iedere onderwijsinstelling zijn thema’s als studiesucces, efficiënte onderwijslogistiek, studentgerichtheid en de verbinding met het werkveld actueel. Het onderwijs van Morgen is in staat om zich constant te verbeteren. Zo’n organisatie vraagt om sterk leiderschap, eigenaarschap van medewerkers en vertrouwen om samen te werken.

Slagvaardiger worden. Het probleemoplossend vermogen vergroten. Dit noemen we werken aan vooruitgangskracht. Zodat onderwijsinstellingen weer klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

Morgens is actief in het onderwijs: wij begeleiden onderwijsinstellingen bij veranderingen en het versterken van vooruitgangskracht door:

Klik op de bovenstaande links voor meer informatie.

Morgens werkt in het onderwijs onder andere voor Hogeschool Saxion, de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Inholland. Tevens zij wij preferred supplier voor de Haagse Hogeschool. Ook begeleiden wij samenwerkingsverbanden tussen bijvoorbeeld de Hogeschool Arnhem Nijmegen, de Christelijke Hogeschool Ede en de Wageningen University & Research, het bedrijfsleven en overheid.

Ben je benieuwd wat Morgens voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Of wil je van gedachten wisselen over ‘het onderwijs van Morgen’?

Neem contact op met Koen Janmaat, partner bij Morgens: telefoonnummer 071 - 3313 640, e-mail: janmaat@morgens.nl.

Koen Janmaat
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens